RBIZO.COM Index - Forum - Markt - Zoeken - Contact

Elektrische deken lekker warm en bespaar er heel veel energie kosten mee

Word je ook zo chagrijnig en onrustig als je het koud hebt.

Met de huidige energieprijzen is het lekker warm stoken van je huis bijna onbetaalbaar geworden dus ook heel erg duur. Hoe kun je het dan toch lekker warm hebben zonder dat de energie meter op tilt gaat en de kosten de pan uitschieten.

Gelukkig is er een hele goede en goedkope oplossing om het toch lekker warm en gezellig te hebben zonder dat het heel veel energie kost.

Kom deze herfst en winter lekker warm door met een elektrische deken ook voor op de bank heel knus en gezellig.


Dit is een van de beste bespaar tips:

Lekker warm zonder hoge energie kosten met een elektrische deken. Bespaar er heel veel geld aan energie kosten mee en bespaar daarmee ook heel veel geld. Want met een elektrische deken kan de verwarming uit en heb je het toch lekker warm.


De truc van een elektrische deken.

Waarom bespaar je met een elektrische deken gigantische veel geld aan energie kosten.

Je verwarmt niet meer het hele huis wat een vermogen kost. Maar je verwarmt alleen jezelf daar zit de grote bespaar truc. Je verwarmt alleen wat echt nodig is. Jezelf

Je huis is dan wel koud maar zelf heb je het lekker warm en zo bespaar je echt heel veel geld.


Hieronder de meest gestelde vragen over elektrische dekens.


Wat kost een elektrische deken per uur aan stroom verbruik.

De kosten vallen heel erg mee. De gemiddelde elektrische deken verbruikt zo per uur 0,05 kWh. Bij een stroom prijs van 0.60 per 1 kWh komt dat neer op zo 0,03 cent per uur. Dat is dus echt veel goedkoper dan je hele huis verwarmen. Dus een elektrische deken kost zo 0,03 cent per uur.


Kan je een elektrische deken ook voor op de bank gebruiken.

Er zijn twee soorten elektrischedekens. De onderdekens en overdekens.

Een onderdeken daar lig je op. Die leg je op je matras. Deze is niet geschikt om ook op de bank te gebruiken . En een overdeken deze electriche overdeken leg je over je heen als een dekbed. Deze overdeken kun je ook heel goed gebruiken voor op de bank.Kan een elektrische deken in de wasmachine.

Nieuwe elektrische dekens kunnen bijna allemaal gewoon in de wasmachine. Zoals je je beddengoed als een dekbed van tijd tot tijd moet wassen moet je ook je elektrische deken schoonhouden.

Een moderne elektrische deken kan vaak in de wasmachine maar lees voor de zekerheid toch altijd wel even de gebruiksaanwijzing. Gebruik dan een klein beetje milde wasmiddel en was op 30 graden.


Is een elektrische deken gezond en goed voor het lichaam ?

Als je hem niet te hoog zet en niet te lang aanzet kan het niet zo veel kwaad.

Oorspronkelijk zijn elektrische dekens bedoelt voor het voorverwarmen of opwarmen van je bed en daarna zet je hem uit.

Het kleine gevaar zit hem er in dat het te warm kan worden voor je lichaam als je hem niet goed instelt.

En een te lange blootstelling aan elektromagnetische velden is ook niet zo heel erg goed voor de gezondheid van je lichaam. Maar een paar uurtjes per dag in de winter moet geen probleem zijn.


Zijn elektrische dekens brandgevaarlijk ?

Geef de bedrading altijd de ruimte werk de bedrading niet weg en pas heel erg op voor kabel slijtage.

Kies altijd voor een elektrische deken die door de EU goedgekeurd is. Die goedkeuring is heel streng voor elektrische dekens in de EU. Dus een bij een goedgekeurd exemplaar kun je er van uit gaan dat hij aan de brandveiligheid eisen voldoet. Als je hem gebruikt zoals in de handleiding is aangegeven.

Volg dus altijd de gebruiksaanwijzing of handleiding. Die moet er bij zitten bij een goedgekeurd exemplaar.

Kijk ook uit dat huisdieren niet op de kabels gaan bijten.

Vervang op tijd je oude elektrische deken voor een nieuwe i.v.m. de kabel slijtage.

Ik zelf zal altijd voor een elektrische deken kiezen die na bijvoorbeeld 120 minuten automatisch uitgaat en een oververhittingsbeveiliging heeft.


Waar je op moet letten bij de koop van een elektrische deken.

Dat hij automatische uitgaat en er een goede tijdschakelaar functie op zit. En heel belangrijk een temperatuurbeveiliging zodat het nooit warmer word dan dat je ingesteld hebt. Om zo oververhitting en kortsluiting te voorkomen.


Ik hoop dat ik zo beetje alle vragen over elektrische dekens beantwoord voor je heb. Mochten jullie nog vragen hebben dan kun je reageren en zal ik proberen deze vragen over elektriche dekens te beantwoorden.Nog geen reactie geplaatst, reageer als eerste.Home --

Huishouden


Dit vind je vast ook leuk


RBIZO.COM
CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT

Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.
Page generated in: 8 ms