RBIZO.COM Index - Forum - Markt - Zoeken - Contact

Op je oude tv ook Youtube Uitzending gemist Netflix kijken of spotify afspelen

Hoe je van je oude tv een smart tv maakt.

Op je oude tv ook Youtube, Uitzending gemist, Netflix kijken of spotify afspelen. Het kan en nog goedkoop ook. Voor zo 40 euro heeft u zelf ook een up to date tv met internet functie zodat u ook Uitzending gemist, youtube, netfilx op uw oude tv kunt kijken.

En tv kijken op een grote tv op de bank is natuurlijk veel aangenamer als tv kijken op een smartphone of tablet die je de hele tijd vast moet houden.

Het enigste wat u nodig heeft is een smartphone of tablet een tv met een hdmi aansluiting, een stopcontact in de buurt van uw tv of een usb aansluiting op uw tv en een Google Chromecast die voor zo 40 euro bijna overal te koop is.

Met de google chrome cast kunt u via uw smartphone of tablet heel eenvoudig het beeld naar uw tv overzetten en dan kunt u uw smartphone of tablet als afstandsbeding gebruiken.

Nog een voordeel van de Google Chromecast is dat hij update date is en geupdate wordt. Veel dure smart tvs worden niet geupdate waardoor apps vaak niet meer werken na verloop van tijd. Die problemen heeft u niet met de Google Chromecast.

Ik gebruik hem zelf ook een jaren en ik ben nog steeds dik tevreden.Nog geen reactie geplaatst, reageer als eerste.Home --

Elektronica

--

Mediaspelers


Dit vind je vast ook leuk


Elektronica mediaspelers: Vraag en aanbod <
Elektronica 1

MEER ELEKTRONICA MARKT KOOPJES ...

RBIZO.COM
CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT

Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.
Page generated in: 8 ms