RBIZO.COM Index - Forum - Markt - Zoeken - ContactFoto: Lego harry potter kasteel zweinstein en terrein grote set voor volwassenen 76419


Lego harry potter kasteel zweinstein en terrein grote set voor volwassenen 76419.Prijzen & alternatieven vergelijken:Rubrieken:

Zoek naar meer:


Product informatie.

Toys speelgoed lego geen multicolor kunststof: Leg de magische sfeer van Kasteel Zweinstein en het omringende terrein vast met dit gedetailleerde LEGO Harry Potter displaymodel 76419. Beleef de Harry Potter films opnieuw terwijl je de Hoofdtoren de Astronomietoren de Grote Zaal en het Boothuis de binnenplaatsen kassen paden en bruggen en het rotsachtige landschap en het Zwarte Meer maakt.

Bouw de Geheime Kamer de Kamer van de Gevleugelde Sleutels de Toverdrankenkamer en de Schaakbordkamer na met direct herkenbare interieurdetails. Gemaakt om gezien te worden In de doos en in de LEGO Builder app vind je stapsgewijze instructies.

Voeg het schip van Klammfels de koets van Beauxbatons en de Ford Anglia in de Beukwilg toe plus een minifiguur van de architect van Zweinstein en een naamplaatje om deze betoverende blikvanger helemaal af te maken. Cadeautip Deze bouwbare verzamelset maakt deel uit van een reeks LEGO sets voor volwassenen en is een geweldige traktatie voor jezelf of als cadeau voor andere Harry Potter fans.

Eigenschappen Bouw de meest iconische locaties in de Tovenaarswereld na met deze gedetailleerde 2. 660-delige LEGO Harry Potter Kasteel en terrein bouw- en displayset voor volwassenen en fans Geniet van de magie en bouw LEGO Kasteel Zweinstein en de omliggende gebieden waaronder de Astronomietoren binnenplaatsen Grote Zaal en het Boothuis plus bruggen en kassen Ontdek het rotsachtige landschap Zwarte Meer de Geheime Kamer de Gevleugelde Sleutel kamer het Toverdranken klaslokaal en de Schaakbord kamer elk met direct herkenbare interieur details Ook aanwezig in deze LEGO set voor volwassenen is het schip van Klammfels de koets van Beauxbatons met gevleugelde paarden die vliegen op een doorschijnende standaard plus de Ford Anglia in de takken van de beukwilg Plaats het goudkleurige beeldje van de architect van Zweinstein naast het naamplaatje van Kasteel Zweinstein om een betoverende Harry Potter decoratie te maken Het indrukwekkende 2.

660-delige kasteel model van Zweinstein is meer dan 21 cm hoog en 35 cm breed en 25 cm diep trakteer jezelf of een volwassen Harry Potter fan met dit bouwpakket als kerstcadeau verjaardagscadeau of speciale verrassing.

Online shopping: Gemakkelijk online bestellen en bij u thuis laten bezorgenDe beste alternatieven.

Nog niet gevonden wat u zocht ? Dit vind u vast ook leuk.
Home --RBIZO.COM
CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT

Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.
Page generated in: 151 ms