RBIZO.COM Index - Forum - Markt - Zoeken - ContactFoto: Lego harry potter dobby de huis elf figuur set 76421


Lego harry potter dobby de huis elf figuur set 76421.Prijzen & alternatieven vergelijken:Rubrieken:

Zoek naar meer:


Product informatie.

Toys speelgoed lego geen meerkleurig kunststof: Verras Harry Potter fans met het allereerste LEGO model van Dobby de huis-elf. De direct herkenbare figuur heeft een beweegbaar hoofd en verstelbare armen en vingers zodat Dobby de meegeleverde accessoires kan vasthouden.

Er is een gedetailleerd bouwbaar model van Harry Potters sok met het dagboek van Marten Vilijn dat Harry gebruikte om Dobby te bevrijden en tante Petunias zwevende taart om herinneringen aan klassieke scnes op te roepen. Dit bouwbare displaymodel van Dobby de huis-elf is ca.

19 cm hoog en vormt een magisch cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar en verzamelaars van Harry Potter memorabilia. Plaats de LEGO Harry Potter figuur van Dobby op de bouwbare standaard met naamplaatje om de blikvanger af te maken.

Deze Harry Potter decoratie zal de aandacht van elke voorbijganger trekken. Gun je kind een eenvoudig en intutief bouwavontuur met de LEGO Builder app.

Hiermee kun je inzoomen en modellen in 3D draaien sets opslaan en de voortgang bijhouden. Combineerbaar met andere LEGO Harry Potter sets om een volledige collectie te creren.

Afmetingen. Dobby de huis-elf is ca.

19 cm hoog. Bevat 403 onderdelen.

Eigenschappen Met het eerste LEGO Harry Potter bouwbare model van Dobby de huis-elf kunnen fans een recreatie van een van de meest geliefde personages in de Tovenaarswereld bouwen en tentoonstellen. De Dobby de elf figuur heeft een beweegbaar hoofd en verstelbare armen en vingers zodat Dobby de meegeleverde accessoires kan vasthouden en kinderen verschillende looks kunnen creren Inclusief leuke Harry Potter accessoires die kinderen kunnen gebruiken om klassieke filmmomenten te herbeleven - Tante Petunias zwevende taart en een gedetailleerd model van Harry Potters sok met Marten Vilijns dagboek Dit LEGO Dobby de elf figuur speelgoed is een magisch Harry Potter cadeau voor meisjes jongens alle kinderen vanaf 8 jaar en elke verzamelaar van Harry Potter memorabilia.Online shopping: Gemakkelijk online bestellen en bij u thuis laten bezorgenDe beste alternatieven.

Nog niet gevonden wat u zocht ? Dit vind u vast ook leuk.
Home --RBIZO.COM
CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT

Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.
Page generated in: 160 ms