RBIZO.COM Index - Forum - Markt - Zoeken - ContactFoto: Lego icons wilde bloemen boeket 10313


Lego icons wilde bloemen boeket 10313.Prijzen & alternatieven vergelijken:Rubrieken:

Zoek naar meer:


Product informatie.

Toys speelgoed lego meerkleurig kunststof: Bloemen krijgen is altijd leuk en dit LEGO Icons Wilde bloemen boeket 10313 geeft een creatieve draai aan een tijdloos cadeau. Stuur bij de volgende gelegenheid een geliefde een bos bloemen die nooit verwelken en geen water nodig hebben.

Het Wilde bloemen boeket is volledig gemaakt van verfijnde LEGO onderdelen en bevat 8 soorten wilde bloemen met verstelbare stelen. Bloemisten in de dop zullen zich urenlang vermaken met het bouwen en identificeren van de bloemen genspireerd op korenbloemen lavendel schijnpapaver fluitenkruid ledervarens gerberas ridderspoor en lupines.

Eenmaal voltooid kunnen deze LEGO bloemen worden neergezet in een mooie vaas en vormen ze een echte blikvanger die elke ruimte zal opfleuren. Deze set maakt deel uit van de revolutionaire LEGO Botanical Collection en bevat een aantal onderdelen die zijn gemaakt van plantaardige kunststof die is vervaardigd uit duurzaam geteeld suikerriet.

Het is een uniek cadeau-idee voor volwassenen. Schenk het met een verjaardag of andere feestdag aan bloemenliefhebbers die dol zijn op knutselen en zelfgemaakte huisdecoratie.

Afmetingen. de ridderspoor is ca.

47 cm hoog. Bevat 939 onderdelen.

Eigenschappen Laat je fantasie en creativiteit opbloeien met de levendige LEGO Icons Wilde bloemen boeket set met 8 verschillende prachtige bloemensoorten om een uniek zelfgemaakt boeket mee te bouwen waarmee je zeker de aandacht trekt De set bevat 16 stengels met een mix van bloemensoorten genspireerd op korenbloemen lavendel schijnpapaver fluitenkruid ledervarens gerberas ridderspoor en lupinen Beginnende bloemschikkers kunnen de hoogte van de kunstbloemen aanpassen en experimenteren met verschillende arrangementen van de 16 individuele aanpasbare stengels om hun eigen unieke display te maken Laat je creatieve vaardigheden tot bloei komen en creer een prachtig display dat nooit verwelkt en geen water nodig heeft. Na het bouwen kun je het met trots neerzetten in je eigen vaas om je interieur helemaal op te fleuren Deze Icons set voor volwassenen uit de LEGO botanical collection is genspireerd op bloemen en planten uit de natuur en bevat elementen die zijn gemaakt van plantaardige kunststof die is vervaardigd uit duurzaam geteeld suikerriet Geef een creatieve draai aan een tijdloze klassieker met deze LEGO Icons bloemen set voor volwassenen - het is een uniek cadeau-idee om een vriend of dierbare te verrassen voor een verjaardag of andere speciale gelegenheid Maak een nog groter boeket - deze set kan worden gecombineerd met het LEGO Icons Bloemenboeket 10280 om n groot boeket of 2 verschillende boeketten te maken.Online shopping: Gemakkelijk online bestellen en bij u thuis laten bezorgenDe beste alternatieven.

Nog niet gevonden wat u zocht ? Dit vind u vast ook leuk.
Home --RBIZO.COM
CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT

Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.
Page generated in: 188 ms