Rbizo.com

1 liter 2 flessen 500ml chloorhexidine 1 ontsmettend middel voorkomen dat steenpuisten antisepticum ontwikkeling van verschillende bacteri n en virussen zo als schimmels en heel veel meer


Foto: 1 liter 2 flessen 500ml chloorhexidine 1 ontsmettend middel voorkomen dat steenpuisten antisepticum ontwikkeling van verschillende bacteri n en virussen zo als schimmels en heel veel meer
Rubriek: Beauty/Personal Care/Hygiene - Huidverzorging
Prijs: 39.4
Rating: 0/5
Verzending:
Uiterlijk 27 november in huis


Inhoudsopgave:

Omschrijving:

1 LITER (2 FLESSEN 500ML) Chloorhexidine 1% ontsmettend middel, voorkomen dat steenpuisten, antisepticum, ontwikkeling van verschillende bacteriën en virussen zo als schimmels, EN HEEL VEEL MEER…

Chloorhexidine 1% 500 ml ontsmettend midden

Chloorhexidine is een antisepticum dat veel wordt gebruikt in ons dagelijks leven. Het is in staat de ontwikkeling van verschillende bacteriën, sommige virussen en bepaalde schimmels te voorkomen en zelfs te vernietigen.

Chloorhexidine is een ontsmettend middel. Het maakt schoon. Het remt de groei van bacteriën en schimmels.

Bij wonden, zoals schaafwonden of snijwonden, als deze geïnfecteerd zijn of als er kans is op infectie. Ook om voorwerpen te ontsmetten of om de huid te ontsmetten voor een kleine greep.


Om te voorkomen dat steenpuisten terugkeren.

Laat chloorhexidine niet in de ogen, mond of neus komen. Dit veroorzaakte irritatie.

Heeft u een huidinfectie? Voorkom dat de infectie zich uitbreidt naar andere delen van het lichaam of dat u andere mensen besmet.
Krab daarom niet aan de plekken. Plak de aan gerealiseerde huid eventueel af met pleister of verband. gebruik OK een eigen handdoek .

Sommige lotions zijn brandbaar. Blijf daarom uit de buurt van open vuur zoals een sigaret.

U kunt last krijgen van lichte irritatie van de huid. Vooral als u het langer dan een paar weken gebruikt of op gevoelige lichaamsdelen gebruikt. Dit trekt vanzelf weg. Blijft u laatste huis? raadpleeg dan uw arts.

Wil je borstvoeding geven? Gebruikt u chloorhexidine op of rond uw tepels? Smeer het dan direct ná de borstvoeding op uw tepel. Was het vóór de volgende voeding weer van uw tepel af. Zo krijgt uw baby geen chloorhexidine in de mond.

toepassing

Voor het reinigen en ontsmetten van de huid.

gevaar

· Licht ontvlambare vloeistof en damp.

· Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

· Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken – niet roken.

Krachtig antisepticum

Antiplaque, antigingivitis en antibacteriële activiteit.

Verspreid spectrum

Actie tegen gram+ en gram-bacteriën, aerobe en anaerobe bacteriën en zelfs schimmels en gisten.

Hoge substantiviteit

Het wordt actief en geleidelijk afgegeven gedurende 8-12 uur, waardoor preventie tegen bacteriële herkolonisatie wordt gegarandeerd.

Verschillende formuleringen

Met verschillende concentraties CHX die het mogelijk maken alle fasen van de parodontale behandeling te bestrijken, zowel behandeling, onderhoud als controle bij langer gebruik en preventie.

· In goed gesloten verpakking bewaren.

Desinclor Chloorhexidine 1% 500 ml is een 1% waterige oplossing van chloorhexidine, met antiseptische werking, voor preoperatieve desinfectie die zowel op de huid als op prikgebieden wordt aangebracht. Desinfecteert het gebied van de huid waar het met grote efficiëntie en snelheid wordt aangebracht.

Hoe gebruikt u Desiclor - Chloorhexidine-oplossing 1% 500 ml

Aanbrengen op een gezonde, schone en droge huid. Breng na het wassen en drogen direct op het te desinfecteren huidgebied minimaal 3 ml product aan. Laat minimaal 5 minuten in contact. Aan de lucht laten drogen en, indien nodig, afdrogen met een wegwerphanddoek. Niet gebruiken op mensen die gevoelig zijn voor de componenten, of op grote delen van de huid, of voor een lange tijd. Niet mengen met andere producten. Organische stof vermindert de effectiviteit ervan.

Desiclor Waarschuwing - Chloorhexidine-oplossing 1% 500 ml

Sterk roze. Irriteert de ogen. Inademing van dampen kan slaperigheid en duizeligheid veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Blijf uit de buurt van eten en drinken. Vermijd contact met ogen, slijmvliezen en gevoelige delen van de huid. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met veel water uitspoelen. Voorzichtig gebruiken bij kinderen jonger dan 2 jaar. Bij inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en hem het etiket of de verpakking tonen. In geval van vergiftiging of accidentele ingestie, bel de Medische Dienst Toxicologie, telefoon 91 562 04 20. Volg de gebruiksaanwijzing om risico's voor mens en milieu te voorkomen.

Samenstelling van Desiclor - Chloorhexidine-oplossing 1% 500 ml

100 gr oplossing bevat: 1 gr Chloorhexidine Digluconaat .

Deze verbinding is een sterke dikationische base bij een pH boven 3,5 met twee positieve ladingen aan elk uiteinde van de hexamethyleenbrug, waardoor deze extreem interactief is met anionen. CHX blijft stabieler in zoutvorm en het meest voorkomende preparaat is het digluconaatzout vanwege de hoge oplosbaarheid in water.1

Werkingsmechanisme

Voorkomt de vorming van nieuw verworven film, waardoor de adsorptie van speekselglycoproteïnen op het tandoppervlak wordt verminderd, door vrije zuurgroepen, zoals sulfaten, carboxylen en fosfaten, te blokkeren 2,3,4,5. Het voorkomt dat bacteriën zich aansluiten bij de reeds bestaande verworven film, via de negatieve groepen van het bacteriële celoppervlak (bijvoorbeeld teichoïnezuren) 1,4,7,8. Desorganiseert de structuur van de bestaande bacteriële plaque. CHX verdringt calcium uit de sulfaatgroepen van plaque en ontregelt zo de structuur ervan, waardoor wordt voorkomen dat bacteriën zich aan de verkregen film hechten. 3.4

Substantiviteit

Het geadsorbeerde CHX wordt binnen 8-12 uur geleidelijk in actieve vorm vrijgegeven4. Na 24 uur kunnen nog steeds lage concentraties CHX worden teruggevonden, waardoor bacteriële kolonisatie gedurende die tijd wordt voorkomen 7,8,9

De hoge substantiviteit is te danken aan het feit dat het snel wordt geadsorbeerd door het bacteriële oppervlak, dankzij de neutrale en licht alkalische pH. Het bindt zich aan de bacteriën in tandplak, aan het tandglazuur, aan de verkregen film die de tand bedekt en laat zichzelf langzaam los, waardoor negatieve effecten op het bacteriële cytoplasma ontstaan ​​en het overleven van ziekteverwekkers onmogelijk wordt.

Het CHX-molecuul wordt aan het slijmvlies gefixeerd door te binden aan de carboxylgroepen die aanwezig zijn in de mucinelaag die het slijmvlies omringt. Vervolgens, en als gevolg van de afscheiding van calciumionen door de speekselklieren, komen CHX-moleculen langzaam vrij.





Beste alternatieven voor u.